Lysia Street

Fulham, London

2014

This residential project involved enlarging a ground floor flat with a side extension and refurbishing it completely internally. Extra space was gained by covering over an existing side passage and courtyard beside the house, and switching the front door location to this new covered passageway. The original internal corridor wall could then be removed, enlarging the footprint of the bedrooms and bathrooms. The existing rear extension was widened to the full width of the house and the addition of rooflights and large sliding glass doors has brought an abundance of light into this new kitchen-living-dining area.

_MG_6934
press to zoom
_MG_6967
press to zoom
_MG_6984
press to zoom
_MG_7043
press to zoom
_MG_7102
press to zoom
_MG_7151
press to zoom
_MG_7176
press to zoom
_MG_7173
press to zoom
_MG_7361
press to zoom
_MG_7412
press to zoom
_MG_7482a
press to zoom
_MG_7306
press to zoom
_MG_7323
press to zoom
_MG_7339
press to zoom
_MG_7453
press to zoom
1/1
Gordon Young Architects Enso Logo